Mous Lamrabat wins the Meijburg Art Commission 2022!

September 21, 2022
winnaar
Photos: Almichael Fraay

Tijdens de succesvolle 10e editie van internationale fotografiebeurs Unseen is de winnaar van de Meijburg Art Commission 2022, Mous Lamrabat, bekend gemaakt. Met zijn winnende werk geeft hij zijn visie op het thema ‘Human Connection’ en stuurt hij ons een boodschap van hoop en tolerantie: “Ik wil dat mensen zien hoe mooi het kan zijn als we verschillende culturen en identiteiten bij elkaar brengen. We hebben de neiging om ons te concentreren op wat ons scheidt, maar we moeten juist proberen te zien en te ontdekken wat we gemeen hebben, zelfs als de esthetiek totaal het tegenovergestelde is. We kunnen nog steeds samen 'mooi' zijn.” Lees hier meer over het winnende werk.

Meijburg Art Commission 2022

Voor deze editie van de Meijburg Art Commission is ervoor gekozen om kunstenaars te laten reflecteren op een actueel thema in de samenleving of wereld: HUMAN CONNECTION. Met dit thema worden kunstenaars uitgenodigd om het belang, de relevantie en de diversiteit van de verbinding tussen ons mensen, te vieren, te onderzoeken of in twijfel te trekken.

Uit een overweldigend aantal inzendingen werden vijf genomineerden voor de Meijburg Art Commission 2022 gekozen. Alle vijf kunstenaars inclusief de winnaar zijn met hun genomineerde werk tijdens Unseen tentoongesteld in de speciaal ingerichte Meijburg Lounge (locatie Westerliefde).

 

© 2024 Meijburg & Co is a partnership of limited liability companies under Dutch law, is registered in the Trade Register under number 53753348
and a member firm of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee.
All rights reserved.